(VIDEO) IDOL GROBARA: Lazović otrgao navijača iz ruku redara i poklonio mu dres

Izvor: Kurir, 19.Sep.2014, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) IDOL GROBARA: Lazović otrgao navijača iz ruku redara i poklonio mu dres

Napadač Partizana Danko Lazović izbavio je jednog navijača crno-belih iz ruku redara po završetku meča protiv Totenhema.

Jedan od pristalica kluba iz Humske ulice spustio se sa tribine na teren, ali su ga ubrzo opkoli redari i na prilično grub način pokušali da odvuku sa terena.

Lazović je to sprečio time što je pritrčao i rukom pokazao redarima da se udalje. Zagrlio se sa navijačem, potom i poklonio dres.

Zbog toga je dobio ovacije navijača kojih je na meču prvog kola grupe C Lige Evrope bilo oko 22.000.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Grobari klicali fudbalerima Partizana! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Sep.2014

Posle odličnog izdanja protiv Totenhema igrači crno-belih dobili su zaslužene ovacije..Fudbaleri Partizana ne samo da nisu razočarali svoje navijače na meču sa Totenhemom, već su pristalice crno-belih bile oduševljene izdanjem izabranika Marka Nikolića...Crno-beli su sa Englezima odigrali nerešeno,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.