Fiorentina zainteresovana za Vidića

Izvor: B92, 05.Jan.2014, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiorentina zainteresovana za Vidića

Fudbalski klub Fiorentina želi da dovede kapitena Mančester Junajteda Nemanju Vidića u januarskom prelaznom roku, prenose italijanski mediji.

Kako je preneo Tutosport, trener Fiorentine Vinčenco Montela želi iskusnim igračem da pojača svoju odbranu, ali će za postizanje dogovora ključan biti lekarski pregled 32-godišnjeg srpskog fudbalera.

Vidić je u prethodnih osam godina, koliko je u Junajtedu, imao problema sa povredom kolena, pa uprava ’Viole’ >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << želi da bude oprezna.

Njegov ugovor sa klubom sa Old Traforda ističe u junu.

Vidić je u karijeri pre Junajteda igrao za Crvenu zvezdu i Spartak iz Moskve, odakle je 2006. godine prešao u redove ’crvenih đavola’. Za klub sa „Old Traforda“ odigrao je 281 utakmicu, postigao 18 golova i osvojio pet titula u Premijer ligi, Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo, tri Liga kupa i pet trofeja Komjuniti šild.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Manchester United,   Crvena Zvezda,   Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fiorentina zainteresovana za Vidića

Izvor: B92, 05.Jan.2014

Fudbalski klub Fiorentina želi da dovede kapitena Mančester Junajteda Nemanju Vidića u januarskom prelaznom roku, prenose italijanski mediji...Kako je preneo Tutosport, trener Fiorentine Vinčenco Montela želi iskusnim igračem da pojača svoju odbranu, ali će za postizanje dogovora ključan biti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.