Mediji: Fjorentina zainteresovana za Vidića

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Jan.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Fjorentina zainteresovana za Vidića

Italijanski fudbalski klub Fjorentina želi da dovede kapitena Mančester junajteda Nemanju Vidića u januarskom prelaznom roku.
(FOTO: AP)
Kako je preneo Tutosport, trener Fjorentine Vinćenco Montela želi iskusnim igračem da pojača svoju odbranu, ali će za postizanje dogovora ključan biti lekarski pregled 32-godišnjeg srpskog fudbalera.
Vidić je u prethodnih osam godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << koliko je u Junajtedu, imao problema sa povredom kolena, pa uprava „ljubičastih” želi da bude oprezna.
Njegov ugovor sa klubom sa Old Traforda ističe u junu. Vidić je u karijeri igrao za Crvenu zvezdu i Spartak iz Moskve, odakle je 2006. godine prešao u Mančester junajted.
Za klub sa Old Traforda odigrao je 281 utakmicu, postigao 18 golova i osvojio pet titula u Premijer ligi, Ligu šampiona, svetsko klupsko prvenstvo, tri Liga kupa i pet trofeja Komjuniti Šild.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.