Voditelj i TV producent otkriva kako se može manipulisati rezultatima Evrosonga (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 22.Maj.2024, 14:05

Voditelj i TV producent otkriva kako se može manipulisati rezultatima Evrosonga (VIDEO)

Britanski voditelj, producent i komičar Ričard Osman se u podkastu The Rest Is Entertaniment s novinarkom Marinom Hajd osvrnuo na Evrosong, te tvrdi da se već godinama može manipulisati rezultatima.
– Godinama je raspored izvođenja bio potpuno nasumičan. Ako nastupate kasnije, šanse za pobedu su puno, puno veće. Od 24 zemlje, mislim da je 17 prosečna početna pozicija pobedničke zemlje – rekao je.
– U poslednjih 20 godina samo tri pesme koje su nastupale među prvih deset su pobedile, a nastupale su 9, 10. i 10. Mnogo ih je pobedilo koje su nastupale 20. ili kasnije, uključujući Švajcarsku (ovogodišnju pobednicu), koja je nastupala 21. – objasnio je.
– Ove godine to se promenilo i producenti više utiču...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.