„Večiti derbi” baca senku na deveto kolo Superlige, ali i Eurobasket i US Open

Izvor: Blic, 11.Sep.2015, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Večiti derbi” baca senku na deveto kolo Superlige, ali i Eurobasket i US Open

Najvažnija utakmica našeg fudbala, 149. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, obeležiće predstojeći fudbalski vikend i bar na momenat staviti u drugi plan sjajan nastup košarkaša na prvenstvu Evrope i Novaka Đokovića na US Openu.

Zvezda je u seriji od pet uzastopnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pobeda, dok Partizan dolazi sa evropskim „šmekom" s obzirom na to da su crno-beli ove sezone bili nadomak Lige šampiona i igraće u grupnoj fazi Lige Evrope.

Upravo zato interesovanje je ogromno, ponovo se traži karta više i procenjuje se da će na stadionu Rajko Mitić biti blizu 50.000 navijaca. Zvezda će biti jača za oporavljenog kapitena Aleksandra Lukovića, kao i Slavoljuba Srnića, dok bi u crno-belom dresu mogli da debituju Alen Stevanović i Nikola Leković.

Derbi je i jedina utakmica devetog kola koja se igra u subotu, pošto u petak kolo otvaraju Čukarički i Radnik, a šest preostalih duela odigraće se u nedelju.

Raspored devetog kola Superlige

Petak:

20.00 Čukarički - Radnik

Subota:

18.00 Crvena zvezda - Partizan

Nedelja:

17.00 Borac - Novi Pazar

17.00 OFK Beograd - Jagodina

17.00 Rad - Spartak

19.00 Radnički Niš - Mladost

19.00 Vojvodina - Metalac

19.00 Voždovac - Javor

Tabela: Crvena zvezda 20 bodova, Javor 16, Partizan 15 (-1), Radnički Niš 13, Vojvodina 13 (-1), Novi Pazar 12, Čukarički 11, Borac 11, Voždovac 9, Metalac 9, Spartak 9, Rad 8 (-1), Mladost 8, OFK Beograd 6, Radnik 6, Jagodina 3 (-1).
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.