Šta to Zvezda ima što Partizan nema? Savo ima odgovor! Asano? Mogla bi knjiga da se napiše...

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta to Zvezda ima što Partizan nema? Savo ima odgovor! Asano? Mogla bi knjiga da se napiše...

Trener Partizana otkrio nove detalje oko Asanovog transfera.

Brojne pohvale stižu na adresu fudbalera Partizana i trenera Sava Miloševića ovih dana, posle odlične igre i pobede nad turskom Malatijom rezultatom 3:1 u četvrtak u Humskoj.

Ima, naravno, i izuzetaka, ali na to su iz Humske juče ekspresno reagovali.

Naravno, ima razloga šef struke Partizana da bude zadovoljan, iako posao još nije završen, iako tek sledi teško gostovanje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Turskoj, a onda, ako sve bude prema očekivanjima i još jedan zahtevan dvomeč sa Moldeom za plasman u Ligu Evrope.

Ipak, ono što najviše hrabri navijače Partizana posle meča sa Malatijom, jeste odlična partija Takume Asana na debiju u dresu Partizana i što su se potvrdile Miloševićeve reči u vezi sa njegovim kvalitetima.

U razgovoru za današnji ''Žurnal'', Milošević je otkrio da realizacija Asanovog transfera nije bila nimalo laka.





''Mogu da napišem knjigu! Do Japanca sam došao preko prijatelja zaposlenog u švajcarskoj agenciji, ozbiljnoj, čiji je on klijent.







Ta njihova spona sa Arsenalom, klubom čiji je bio član. Komplikovana priča, imao je još godinu dana ugovora, Tobdžije nisu mogle da ga pozajmljuju, morao je da napravi definitivan odgovor.







Da vam ne pričam cifru koju je Arsenal prvo tražio. Međutim, nismo odustajali, rizikovali smo čekajući ova pojačanja'', objašnjava Milošević.

Na domaćoj sceni, navijači Partizana se nadaju osvajanju titule posle dve godine Zvezdine dominacije, ali, s tim u vezi, Milošević je istakao da crveno-beli imaju određene prednosti u odnosu na Partizan, koje bi mogle da se, po njegovom mišljenju, anuliraju velikim radom.

''Partizan nema podršku u onoj meri kao Zvezda, u svim segmentima, počev od države. Činjenica! To kod mene ne izaziva frustraciju, već izazov.







Komšije imaju više navijača, ljude u medijima, svuda su, po logici stvari, zastupljeniji. Više puta sam ponovio – nije mi cilj da pobedim lošu Zvezdu'', istakao je Milošević.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Turska

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.