ABA LIGA: Zvezda i Partizan znaju kako se organizuje derbi

Izvor: Kurir, 11.Feb.2013, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: Zvezda i Partizan znaju kako se organizuje derbi

Komesar za takmičenje regionalne ABA košarkaške lige Josip Bilić rekao je da sledećeg vikenda ne bi trebalo da bude problema u organizaciji „večitog” derbija Crvene zvezde i Partizana u hali Pionir

Komesar za takmičenje regionalne ABA košarkaške  lige Josip Bilić rekao je da sledećeg vikenda ne bi trebalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bude problema u organizaciji „večitog” derbija Crvene zvezde i Partizana u hali Pionir.

"Nema šta dodatno da se zahteva od Zvezde kao domaćina Partizanu oni svi znaju šta treba da se radi, nema tu nekih posebnih problema, odnosno ne bi smelo da ih bude" rekao je Bilić agenciji Beta.

"Sačekaću da se završi utakmica u finalu Kupa Radivoja Koraća pa ću tek onda da razgovaram sa odgovornim ljudima iz Zvezde, da obrate pažnju na organizaciju predstojeće utakmice sa Partizanom. Oba kluba se svaki put trude da to bude što bolje, tako da neću ništa posebno da tražim", kazao je Bilić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA: Sačekati kraj KRK pa pričati sa ljudima iz Zvezde

Izvor: Telegraf.rs, 11.Feb.2013

Komesar za takmičenje regionalne lige Josip Bilić najavio razgovore sa odgovornim ljudima iz Zvezde kako bi obratili pažnju na organizaciju predstojeće utakmice sa Partizanom

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.