Bilić zna tajnu: Neće biti problema u organizaciji sledećeg derbija

Izvor: Blic, 11.Feb.2013, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić zna tajnu: Neće biti problema u organizaciji sledećeg derbija

Komesar za takmičenje ABA lige Josip Bilić rekao je da sledećeg vikenda ne bi trebalo da bude problema u organizaciji večitog derbija u hali Pionir.

"Nema šta dodatno da se zahteva od Zvezde kao domaćina Partizanu u Jadranskoj ligi, oni svi znaju šta treba da se radi, nema tu nekih posebnih problema, odnosno ne bi smelo da ih bude", rekao je Bilić.

Zvezda će u nedelju, 17. februara dočekati Partizan u Pioniru u utakmici 21. kola ABA lige, a do kraja sezone bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogli da se sastanu ukupno devet puta.

Utakmica večitih rivala u finalu Kupa Radivoja Koraća prekinuta je u subotu zbog nereda na tribinama i terenu hale "Jezero" u Kragujevcu, a u nastavku su crveno-beli došli do trofeja posle sedam godina.

"Sačekaću da se završi utakmica, pa ću tek onda da razgovaram sa odgovornim ljudima iz Zvezde, da obrate pažnju na organizaciju predstojeće utakmice sa Partizanom. Oba kluba se svaki put trude da to bude što bolje, tako da neću ništa posebno da tražim", istakao je Bilić.

Povezane vesti: Danilović: Neko se trenutno oseća jak, ali ničija nije gorela do zore Fajnal for ABA lige od 25. do 27. aprila, organizator nepoznat Ćapin demolirao Solnok, Radnički sve bliži vrhu ABA lige Partizan ponovo kažnjen, navijači koštali klub 38.000 evra ove sezone! Bilić: Gledao sam nerede u Pioniru, Partizanu sledi kazna kad dobijemo izveštaje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.