Izvor: Blic, 06.Nov.2023, 19:48

Rusi otvorili više od 2.000 firmi u Srbiji: Osim IT, ovih 5 oblasti sad su im hit biznis u Beogradu

Rusi u Beogradu najčešće se bave platežnom delatnosti, ali otvaraju i restorane, potvrđeno je za "Blic Biznis". Otkako je počeo rat u Ukrajini, pomalo oprezno po beogradskim kuloarima pročulo se da pojedini timovi šire kapacitete i da dovode radnike iz Rusije. Sada, kruže priče da ih je i zbog sukoba u Izraelu više. Proveravali smo koliko otvaraju firme i šta im je sada biznis u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusi otvorili više od 2.000 firmi u Srbiji: Ovo su im glavni biznisi u Beogradu

Izvor: B92, 06.Nov.2023

Otkako je počeo rat u Ukrajini, po beogradskim kuloarima pročulo se da pojedini timovi šire kapacitete i da dovode radnike iz Rusije...Sada, kruže priče da ih je i zbog sukoba u Izraelu više. Da nam stiže nam novi talas Rusa u Srbiju, navodi jedna od grupa na društvenim mrežama, prenosi Blic....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.