Tadićevo obezbeđenje na Troickog?

Izvor: B92, 18.Sep.2011, 02:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadićevo obezbeđenje na Troickog?

Beograd -- Teniser Viktor Troicki doživeo je neprijatnost posle meča sa Argentinom, kada ga je u tunelu Beogradske Arene zaustavilo obezbeđenje Borisa Tadića, piše Blic.

Kako prenosi taj list, Troicki i Nenad Zimonjić užurbano su se uputili ka tunelu u kojem je predsednik Srbije čekao da da izjavu za televiziju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Pripadnik obezbeđenja reagovao je, međutim impulsivno, i pošto nije prepoznao Troickog, uhvatio ga je za ruku kako bi ga zaustavio. Tadić je ipak odmah "oslobodio" tenisera i izljubio ga u znak izvinjenja.

Tu informaciju potvrdio je i stručni štab Dejvis kup reprezentacije Srbije, ocenivši da je situacija razumljiva, jer je u Areni bila velika gužva, pa je obezbeđenje reagovalo kako zahtevaju takve situacije.

"Troicki i Zimonjić su bili raspoloženi i posle ove neprijatnosti, a Demokratska stranka je na svom Tviter profilu posle tvrdnji na toj društvenoj mreži da je Viktor 'oboren na zemlju' navela da to nije istina, te da je tako cela informacija "na sreću, delimično tačna", piše list.

"Troicki je naleteo na telohranitelja preskačući ogradu ka tunelu. Nije uopšte pao, već je zgazio telohranitelja", navodi se na Tviter profilu DS-a.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena,   Nenad Zimonjić,   Dejvis kup

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.