Tadićev telohranitelj zavrnuo ruku teroristi Troickom!

Izvor: Blic, 18.Sep.2011, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadićev telohranitelj zavrnuo ruku "teroristi" Troickom!

Srpski teniser Viktor Troicki doživeo je neprijatnost u tunelu Beogradske Arene kada je tokom meča sa Argentinom, prolazeći pored predsednika zemlje Borisa Tadića imao bliski susret sa njegovim telohraniteljem.

Troicki i Nenad Zimonjić trčećim korakom su se uputili ka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svlačionicama kroz tunel u kojem je stajao Tadić čekajući da da izjavu za RTS.

Jedan član njegovog obezbeđenja reagovao je impulsivno, ne prepoznavši u prvi mah Troickog te je blokirao njegovu kretnju uhvativši ga za ruku. Na sreću, odmah je u priču uskočio i predsednik Srbije koji je "oslobodio" našeg tenisera, izljubivši ga pritom u znak izvinjenja.

Informaciju koja je prostrujala gradom i internetom potvrdio je i stručni štab Dejvis kup reprezentacije Srbije uz konstataciju da je situacija potpuno razumljiva, jer je u Areni bila velika gužva, pa je obezbeđenje reagovalo onako kako je i naučeno za takve situacije.

"Novak mi je rekao za incident, ali moramo da razumemo te momke iz obezbeđenja jer je u dvorani bila velika gužva. Oni su profesionalci, nisu to uradili namerno. Ovo neće uticati na reprezentaciju, verujte, ovakve stvari su se dešavale i ranije", prenosi "Alo!" reči selektora Bogdana Obradovića.

Troicki i Zimonjić su bili raspoloženi i posle ove neprijatnosti, dok je Demokratska stranka na svom Tviter profilu posle tvrdnji na toj društvenoj mreži da je Viktor "oboren na zemlju" navela da to nije istina, te da je tako cela informacija "na sreću, delimično tačna".

"Troicki je naleteo na telohranitelja preskačući ogradu ka tunelu. Nije uopšte pao, već je zgazio telohranitelja", navodi se na Tviter profilu "demokrate".

Povezane vesti: Zimonjić i Troicki ostavili Srbiju u igri, smanjeno vođstvo Argentine na 2:1! Šampioni na ivici eliminacije, Del Potro i Nalbandijan vodili Argentinu do 2:0 Nalbandijan: Našao sam način da pobedim Troickog Viktor: Spreman sam da zamenim Novaka; Janko: Povreda je prošlost Bopana: Viktor je zaslužio pobedu
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadićev telohranitelj zavrnuo ruku Troickom

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Sep.2011

Telohranitelj predsednika Srbije Borisa Tadića zavrnuo je ruku Viktoru Troickom, reagujući impulsivno kada je teniser ušao u tunel gde se predsednik spremao da da izjavu za medije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Tadićevo obezbeđenje na Troickog?

Izvor: B92, 18.Sep.2011

Beograd -- Teniser Viktor Troicki doživeo je neprijatnost posle meča sa Argentinom, kada ga je u tunelu Beogradske Arene zaustavilo obezbeđenje Borisa Tadića, piše Blic...Kako prenosi taj list, Troicki i Nenad Zimonjić užurbano su se uputili ka tunelu u kojem je predsednik Srbije čekao da da...

Nastavak na B92...

Tadićev telohranitelj na Troickog

Izvor: Radio 021, 18.Sep.2011

Srpski teniser Viktor Troicki doživeo je neprijatnost u tunelu Beogradske arene kada je posle meča sa Argentinom, prolazeći pored predsednika države, Borisa Tadića, imao bliski susret s njegovim telohraniteljem.

Nastavak na Radio 021...

Incident posle Dejvis kup meča: Obezbeđenje Borisa Tadića zavrnulo ruku Troickom!

Izvor: Svet, 18.Sep.2011

naslov: . Incident posle Dejvis kup meča: Obezbeđenje Borisa Tadića zavrnulo ruku Troickom!. . . . excerpt: . Srpski teniser Viktor Troicki doživeo je neprijatnost u tunelu Beogradske Arene...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.