Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Apr.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladinci opozicionih partija Kolarčevu ulicu pretvorili u slobodnu zonu

Omladine opozicionih partija danas su u zatvorenoj Kolarčevoj ulici kod Trga Republike izveli performans kojim su taj deo centra grada "pretvorili u slobodnu zonu i otvorili tu ulicu".

U ime Saveza za Srbiju Velibor Pavlović je okupljenim novinarima kazao da je performans njihov odgovor "urbanističkom nasilju, ugrožavanju kvaliteta života, uništavanju kulturno istorijskih spomenika i rasturanju Beograda".

"Danas ćemo ovde igrati stoni tenis i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << fudbal, a u ulozi di-džeja (DJ) biće Sergej Trifunović. Mi ćemo ovde dolaziti svaki dan jer želimo da istrajemo u nameri da ne dozvolimo da neko otima naš grad od nas", rekao je Pavlović.

On je pozvao gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića da "dođe u Kolarčevu ulicu i popriča sa njima, kao i da kaže sve ono što je imao pre par dana kada mu je njegov zamenik Goran Vesić zabranio da im se obrati".

Okupljeni građani igrali su fudbal, stoni tenis i odbojku, a bilo je organizovano i ozvučenje sa kojeg je puštana muzika.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.