Janko hrabro na Federera

Izvor: RTS, 27.Maj.2011, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko hrabro na Federera

Na muci se poznaju junaci, na ovu narodnu umotvorinu Janko Tipsarević moraće da misli kada izađe na medan Rodžeru Federeru. Srpski teniser pokušaće da napravi podvig i da preko nekadašnjeg broja jedan, stigne do naredne runde Rolan Garosa. Očekuje se da meč počne oko 13 časova. Direktan prenos pratite na programima RTS-a, a promene rezultata na našem Internet portalu.

Janko Tipsarević sjajno igra na Rolan Garosu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali najveću prepreku srpski teniser će imati protiv Rodžera Federera. Tipsarević nije mogao da naiđe na težu prepreku u ovom delu turnira, tako da će mu biti potreban neverovatan podvig da bi se plasirao u narednu rundu.

Eventualnom eliminacijom Federera, Janko bi učinio i veliku uslugu Novaku Đokoviću, imajući u vidu da se nekadašnji prvi reket sveta nalazi u delu žreba srpskog tenisera, sa kojim bi trebao da se sastane u polufinalu turnira.

Janko je do sada izgubio sva tri susreta sa Federerom, ali uvek je znao dobro da namuči Švajcarca. Srpski teniser je ubedljivim pobedama nad Dabulom i Ribom u prva dva kola stekao ogromno samopouzdanje, tako da ima čemu da se nada protiv Federera.

Njihov meč se igra na terenu "Suzan Leglen" i drugi je po redu, što znači da bi trebao da počne oko 13 časova. Direktan prenos pratite na programima Radio-televizije Srbije, a promene rezultata na našem Internet portalu.

Tipsarević - Federer 1:3 (prvi set)

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Tipsarević - Federer 1:1

Izvor: Blic, 27.Maj.2011

Šestog dana Rolan Garosa Janko Tipsarević se protiv Rodžera Federera nadmeće za plasman u četvrto kolo drugog ovosezonskog Grend slem turnira...Tipsarević je tokom karijere tri puta igrao protiv slavnog Švajcarca, a iako je sva tri puta poražen, upravo je na jedinom Grend slem okršaju namučio...

Nastavak na Blic...

RG: Federer prejak za Tipsarevića

Izvor: S media, 27.Maj.2011

Janko Tipsarević nije uspeo da napravi senzaciju u 3. kolu Rolan Garosa, pošto je eliminisan od stane Rodžera Federera rezultatom 3:0 (6:1, 6:4, 6:3).

Nastavak na S media...

Federer prejak za Tipsarevića

Izvor: Beta, 27.Maj.2011

BEOGRAD, 27. maja 2011. (Beta) - Srpski teniser Janko Tipsarević izgubio je u petak u trećem kolu pariskog Rolan Garosa od Švajcarca Rodžera Federera sa 6:1, 6:4 i 6:3...Federer, koji je postavljen za trećeg nosioca na turniru, u osmini finala igraće protiv pobednika meča Džo Vilfred Conga...

Nastavak na Beta...

Tipsarević: Nisam igrao na svom nivou

Izvor: SrbijaNet.rs, 27.Maj.2011

Srpski teniser Janko Tipsarević izjavio je danas da je izgubio od Švajcarca Rodžera Federera u trećem kolu Rolan Garosa jer nije igrao na svom nivou. "Mnogo sam vise ocekivao od sebe u današnjem meču.Federer je bio previše dobar.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

TIPSAREVIĆ: NISAM IGRAO NA SVOM NIVOU

Izvor: Kurir, 27.Maj.2011

PARIZ - Srpski teniser Janko Tipsarević izjavio je da je izgubio od Švajcarca Rodžera Federera u trećem kolu Rolan Garosa jer nije igrao na svom nivou..."Mnogo sam vise ocekivao od sebe u današnjem meču. Federer je bio previše dobar. Moja najveća greška bio je prvi brejk koji sam mu bukvalno...

Nastavak na Kurir...

Viktor trči 3. krug

Izvor: RTS, 27.Maj.2011

Viktor u borbi za osminu finala. Ostvario je maksimalne pobede u prva dva kola. Dobio dodatno samopouzdanje i sada mu predstoji napad na Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova. Meč počinje u 11.00 časova uz direktan prenos na RTS-u. Kretanje rezultata možete pratiti na našem internet portalu...Viktor...

Nastavak na RTS...

Federer prejak za Tipsrevića

Izvor: Glas javnosti, 28.Maj.2011, 07:12

PARIZ – Janko Tipsarević završio je učešće na ovogodišnjem Rolan Garosu nakon što je u trećem kolu posle tri seta poražen od Rodžera Federera – 1:6, 4:6, 3:6...Švajcarac je odigrao perfektan meč koji je potrajao tek sat i po vremena, a bilo je jasno da Janko neće imati puno šanse nakon...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.