Janko blizu poraza

Izvor: RTS, 27.Maj.2011, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko blizu poraza

Janko nervozno ušao u meč i napravio nekoliko grešaka, koje su Ferederu omogućile da lako uspostavi kontrolu. Srpski teniser u drugom setu prikazao nešto bolju igru, u odnosu na prvi, ali i dalje nedovoljno dobro da ugrozi Federera. Direktan prenos pratite na programima RTS-a, a promene rezultata na našem Internet portalu.

Janko Tipsarević sjajno igra na Rolan Garosu, ali najveću prepreku srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniser će imati protiv Rodžera Federera. Tipsarević nije mogao da naiđe na težu prepreku u ovom delu turnira, tako da će mu biti potreban neverovatan podvig da bi se plasirao u narednu rundu.

Eventualnom eliminacijom Federera, Janko bi učinio i veliku uslugu Novaku Đokoviću, imajući u vidu da se nekadašnji prvi reket sveta nalazi u delu žreba srpskog tenisera, sa kojim bi trebao da se sastane u polufinalu turnira.

Janko je do sada izgubio sva tri susreta sa Federerom, ali uvek je znao dobro da namuči Švajcarca. Srpski teniser je ubedljivim pobedama nad Dabulom i Ribom u prva dva kola stekao ogromno samopouzdanje, tako da ima čemu da se nada protiv Federera.

Njihov meč se igra na terenu "Suzan Leglen" i drugi je po redu, što znači da bi trebao da počne oko 13 časova. Direktan prenos pratite na programima Radio-televizije Srbije, a promene rezultata na našem Internet portalu.

Tipsarević - Federer (0:2) 1:6, 4:6

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.