Viktor trči 3. krug

Izvor: RTS, 27.Maj.2011, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor trči 3. krug

Viktor u borbi za osminu finala. Ostvario je maksimalne pobede u prva dva kola. Dobio dodatno samopouzdanje i sada mu predstoji napad na Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova. Meč počinje u 11.00 časova uz direktan prenos na RTS-u. Kretanje rezultata možete pratiti na našem internet portalu.

Viktor je u uzlaznoj formi. Brzo je slomio otpor protivnika u prva dva susreta. Prvi servis odlično funkcioniše. Sledi meč protiv neugodnog Ukrajinca. Viktor je do trećeg kola došao pobedom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nad Nemcem Pereom Ribom od 3:0. Ubedljiv je bio i Dolgopolov, on je istim rezultatom savladao Austrijanca Andreasa Hajdera Mauera.

Drugi reket Srbije, trenutno 15. teniser sveta, do sada je odigrao samo jedan meč protiv Dolgopolova, koji zauzima 22. mesto na ATP listi. Prošle godine na turniru u Nju Hejvnu (SAD, tvrda podloga) Troicki je pobedio sa 2:1 u setovima - 6:7 (4:7), 7:6 (7:1), 6:2.

Meč je prvi na terenu broj 1 i počinje u 11.00 časova. Direktan prenos je na RTS-u, a kretanje rezultata možete pratiti na našem internet portalu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.