FEDERER PREJAK ZA JANKA TIPSAREVIĆA

Izvor: Kurir, 27.Maj.2011, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FEDERER PREJAK ZA JANKA TIPSAREVIĆA

PARIZ – Janko Tipsarević završio je učešće na ovogodišnjem Rolan Garosu nakon što je u trećem kolu posle tri seta poražen od Rodžera Federera – 1:6, 4:6, 3:6.

Švajcarac je odigrao perfektan meč koji je potrajao tek sat i po vremena, a bilo je jasno da Janko neće imati puno šanse nakon što je za manje od 20 minuta igre u prvom setu zbrisan sa 6:1.

U drugom setu, Federer je uzeo ključan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << brejk u petom gemu za pobedu rezultatom 6:4, dok je oduzimanjem servisa Janku na početku trećeg seta stvorio dovoljnu zalihu za glatku pobedu i plasman u osminu finala.

Tamo će ga čekati zemljak Stanislas Vavrinka ili ljubimac domaće publike Žo Vilfred Conga.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.