Humanitarni meč Novaka i Džumhura

Izvor: B92, 24.Maj.2014, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni meč Novaka i Džumhura

Najbolji srpski teniser Novak Đoković će u subotu od 15.30 na terenu Filip Šatrije u Parizu odigrati meč humanitarnog karaktera sa Damirom Džumhurom.

Drugi reket sveta je uputio poziv bosanskohercegovačkom teniseru za duel na kom bi se prikupljala pomoć za ugrožene u poplavama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u BiH i Srbiji.

Novak me je pozvao da učestvujem u humanitarnom meču, tu bi se prikupljala pomoć za ljude ugrožene u poplavama u BiH i Srbiji i meni će biti velika čast da se nađem u humanitarnoj misiji rame uz rame sa jednim od najvećih tenisera svih vremena“, rekao je Džumhur.

Teniser iz BiH se u petak pobedom nad Brazilcem Adreom Gemom plasirao u glavni žreb Rolan Garosa, a trijumf je posvetio svojim sunarodnicima koji su ugroženi poplavama.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ROLAN GAROS: Novak Đoković izveo seksi striptiz

Izvor: Kurir, 24.Maj.2014

PARIZ - Najbolji srpski teniser Novak Đoković sa puno samopouzdanja dočekuje start Rolan Garosa. Drugi gren slem u sezoni stiže u pravom trenutku, posle trijumfa na šljaci u Rimu...Uoči starta turnira, ali i uoči današnjeg humanitarnog meča protiv Damira Džumhura iz BiH, Novak je uspeo da se...

Nastavak na Kurir...

Balkanska humanost na "Šatrijeu"

Izvor: RTS, 24.Maj.2014

Novak Đoković sa prijateljima organizovao veliki humanitarni spektakl na terenima "Filip Šatrije". Prihod od egzibicionog meča ide ugroženima poplavama na Balkanu...Najbolji sprski teniser Novak Đoković organizovao je na "Filipu Šatrijeu" egzibicioni meč za pomoć ugroženima u poplavama na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.