ROLAN GAROS: Novak Đoković izveo seksi striptiz
Foto: Printskrin

Uvod u gren slem

ROLAN GAROS: Novak Đoković izveo seksi striptiz

Tenis -
Naš najbolji teniser igraće od 15.30 na terenu "Filip Šatrije" protiv kolege iz Bosne i Hercegovine, Damira Džumhura

PARIZ - Najbolji srpski teniser Novak Đoković sa puno samopouzdanja dočekuje start Rolan Garosa. Drugi gren slem u sezoni stiže u pravom trenutku, posle trijumfa na šljaci u Rimu.

Uoči starta turnira, ali i uoči današnjeg humanitarnog meča protiv Damira Džumhura iz BiH, Novak je uspeo da se malo opusti, uz seksi striptiz koji je izmamio osmehe na lica prisutnih.

http://www.youtube.com/watch?v=HUQirxf4TQA

Naš najbolji teniser igraće od 15.30 na terenu "Filip Šatrije" protiv kolege iz Bosne i Hercegovine, Damira Džumhura, koji je napravio veliki uspeh i plasirao se u glavni žreb, kao što je to učinio i na Australijan openu.

"Ovu priliku koristim da obavestim javnost da me je Novak Đoković pozvao da sutra učestvujem na egzibicionom i humanitarnom meču na 'Filip Šatrijeu' koji bi trebalo da se održi u 15.30. Tu bi se najverovatnije prikupljala pomoć za ljude ugrožene u poplavama u BiH i Srbiji, i meni će biti izuzetna čast naći se u humanitarnoj misiji rame uz rame sa jednim od najvećih tenisera svih vremena. Jedva čekam!", napisao je Džumhur na svom Fejsbuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track