Balkanska humanost na Šatrijeu

Izvor: RTS, 24.Maj.2014, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balkanska humanost na "Šatrijeu"

Novak Đoković sa prijateljima organizovao veliki humanitarni spektakl na terenima "Filip Šatrije". Prihod od egzibicionog meča ide ugroženima poplavama na Balkanu.

Najbolji sprski teniser Novak Đoković organizovao je na "Filipu Šatrijeu" egzibicioni meč za pomoć ugroženima u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poplavama na Balkanu.

Osim Novaka, u egzibiciji su učestvovali Jelena Janković, Jovana Jakšić, Kristina Mladenović, Dušan Lajović, Damir Džumhur, Ivan Dodig, Goran Ivanišević i Marin Čilić.

"Ono što se na Balkanu dogodilo je katastrofa. Zaista ste nam potrebni. Hvala vam", izjavio je Novak Đoković.

Na tribinama je bio razvijen veliki transparent solidarnosti sa ljudima iz Srbije, BiH i Hrvatske. Uz to, na video bimu prikazivale su se fotografije iz poplavljenih delova sa Balkana.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković,   Jovana Janković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković i kolege na Rolan Garosu igrali za ugrožene

Izvor: Studio B, 24.Maj.2014

Najbolji srpski teniser Novak Đoković organizovao je na terenima Rolan Garosa egzibicioni duel sa kojeg će ceo prihod ići kao pomoć ugroženima od poplava u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. ..Čak ni kiša na centralnom terenu Rolan Garosa nije omela tenisere da nastave sa humanitarnom akcijom...Pored...

Nastavak na Studio B...

Ðoković i kolege na Rolan Garosu igrali za ugrožene

Izvor: Press, 24.Maj.2014

Čak ni kiša na centralnom terenu Rolan Garosa nije omela tenisere da nastave sa humanitarnom akcijom... Pored Ðokovića, u akciji su učestvovali Jelena Janković, Jovana Jakšić, Kristina Mladenović, Dušan Lajović, Damir Džumhur, Ivan Dodig, Goran Ivanišević i Marin Čilić... "Na Balkanu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.