Srbija u Moldaviji za prvu pobedu u kvalifikacijama

Izvor: RTS, 06.Okt.2016, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija u Moldaviji za prvu pobedu u kvalifikacijama

Fudbalska reprezentacija Srbije igra večeras u Kišinjevu protiv Moldavije meč drugog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Lajv strim i lajv blog na našem sajtu od 20.35, uz prenos na Prvom programu RTS-a.

"Orlovi" u meč ulaze sa ulogom favorita, ali i sa dozom opreza zbog dalekog puta i teškog terena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji ih očekuje u Moldaviji.
"Znamo šta nas očekuje, biće pun stadion, ali su naši igrači navikli na pritisak. Važno je da igramo na svom nivou, da osvojimo bodove. Nadam se da nas Moldavija neće iznenaditi", poručio je selektor Slavoljub Muslin.
Srbija će posle nerešenog rezultata sa Irskom (2:2), početkom septembra, pokušati da zabeleži prvu pobedu u Grupi D kvalifikacija za Mundijal, koji će se 2018. godine održati u Rusiji.
Za razliku od prvog meča, u sastav se vraća defanzivac Mančester sitija Aleksandar Kolarov, a očekuje se da selektor Muslin izvede ofanzivan tim.
Očekivani sastav Srbije: Stojković – Vuković, Nastasić, Ivanović – Kolarov, Gudelj, Milivojević, Rukavina – Kostić, Tadić, Pavlović.
Meč u Kišinjevu počinje u 20.45.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

LJUBAV PREMA SRBIJI: Užičani zbog podrške Orlovima prešli put dug 1.310 kilometara!

Izvor: Kurir, 06.Okt.2016

...Da bi izabranici selektora Slavoljuba Muslina osetili i podršku iz Srbije, mala grupa navijača iz Užica prevalila je na točkovima put dug 1310 kilometara kako bi bili uz Orlove na stadionu Zimbru..-Krenuli smo u utorak, 4oktobra uveče, a došli nekoliko časova pred početak utakmice Da li smo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.