Читај ми!

Srbija u Moldaviji za prvu pobedu u kvalifikacijama

Fudbalska reprezentacija Srbije igra večeras u Kišinjevu protiv Moldavije meč drugog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Lajv strim i lajv blog na našem sajtu od 20.35, uz prenos na Prvom programu RTS-a.

"Orlovi" u meč ulaze sa ulogom favorita, ali i sa dozom opreza zbog dalekog puta i teškog terena koji ih očekuje u Moldaviji.

"Znamo šta nas očekuje, biće pun stadion, ali su naši igrači navikli na pritisak. Važno je da igramo na svom nivou, da osvojimo bodove. Nadam se da nas Moldavija neće iznenaditi", poručio je selektor Slavoljub Muslin.

Srbija će posle nerešenog rezultata sa Irskom (2:2), početkom septembra, pokušati da zabeleži prvu pobedu u Grupi D kvalifikacija za Mundijal, koji će se 2018. godine održati u Rusiji.

Za razliku od prvog meča, u sastav se vraća defanzivac Mančester sitija Aleksandar Kolarov, a očekuje se da selektor Muslin izvede ofanzivan tim.

Očekivani sastav Srbije: Stojković – Vuković, Nastasić, Ivanović – Kolarov, Gudelj, Milivojević, Rukavina – Kostić, Tadić, Pavlović.

Meč u Kišinjevu počinje u 20.45.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 04. јун 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије