Srbija ponovo protiv Poljske, jedan set vodi u polufinale

Izvor: RTS, 27.Sep.2018, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ponovo protiv Poljske, jedan set vodi u polufinale

Odbojkaška reprezentacija Srbije igra večeras protiv Poljske u Torinu drugi meč treće faze na Svetskom prvenstvu. Susret počinje u 20.30, a srpskom timu potreban je samo jedan set kako bi i matematički obezbedio plasman u polufinale.
Ekipa Nikole Grbića je sinoć spektakularnom igrom savladala domaću selekciju Italiju, pred 15.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navijača.

Bilo je velikih i ubedljivih 3:0 u setovima (25:15, 25:20, 25:17).
Tom ubedljivom pobedom reprezentativci Srbije napravili su veliki korak ka plasmanu među četiri i ulazak u borbu za medalju, a da bi ga i definitivno obezbedili, potreban im je samo jedan set u meču sa Poljacima večeras, od kojih su poraženi u nedelju sa lakih 3:0.
Dakle, eto prilike i za revanš.
"Taj poraz biće stimulativan za sve nas. Idemo korak po korak, kao kaznena ekspedicija smo i suprotstavićemo se svakom ko nam dođe na put", poručio je selektor Nikola Grbić.
Meč Srbija – Poljska igra se u 20.30, uz tekstualni prenos na našem sajtu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lisinac uveren: "Biće drugačija utakmica protiv Poljaka"

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018

Prvi meč protiv Poljske na ovom prvenstvu reprezentacija Srbije je izgubila lagano, sada je drugačija situacija...Reprezentacija Srbije večeras igra utakmicu protiv Poljske koja je već jednom slavila protiv nas na ovom prvenstvu i to prilično ubedljivo, sa 3:0...Sada je nešto drugačija situacija..."Moramo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.