Izvor: Piplmetar.rs, 14.Maj.2024, 06:30

Obradović: Mali detalji su odlučili pobednika

Beta14.05.2024. 00:31

Foto: STARSPORT
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da su mali detalji odlučili pobednika meča protiv Crvene zvezde, i dodao da će druga utakmica finala biti potpuno drugačija.
„Izvanredna utakmica u kojoj su mali detalji odlučili pobednika. Čestitam Zvezdi na pobedi. Zadovoljan sam i ponosan kako je moja ekipa izgledala. To sam rekao i igračima. Ima stvari koje mogu da komentarišem, ali neću sada“, rekao je Obradović na konferenciji za novinare posle meča.
Partizan je poražen u gostima od Zvezde sa 82:85,...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Sferopulos: Pokazali smo karakter

Izvor: Piplmetar.rs, 14.Maj.2024

Beta14.05.2024. 00:37. . Foto: STARSPORT. Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je posle pobede nad Partizanom da je meč bio na vrhunskom nivou i da je njegova ekipa pokazala karakter.. „Stigli smo do prve pobede, ostvarili smo cilj. Sitini detalji su odlučili pobednika u...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.