Zvezda Čelzija završila utakmicu sa potresom mozga

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2017, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda Čelzija završila utakmicu sa potresom mozga

Između Čelsija i Arsenala nema prijateljskih utakmica. Španski napadač koji brani boje Čelsija Pedro Rodriges osetio je to na svom licu zaradivši potres mozga.

Arsenal i Čelsi su igrali utakmicu u Pekingu u okviru predsezonske ture jednog i drugog tima.

Čelsi je pobedio sa 3:0 golom Vilijana i dvostrukog strelca Batušaja, a jedini koji nije imao mnogo razloga za radovanje je Pedro Rodriges.

On je u 25. minutu prilikom sudara sa golmanom "Tobdžija" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Davidom Ospinom dobio udarac u glavu i klupski lekar je rešio da je najbolje da bude pregledan u bolnici. Zadržan je preko noći, a za njega je Čelsijeva azijska tura završena jer se vraća u London u nedelju.

"Srećom, sve je ok. Hvala svima na porukama" napisao je Pedro na Tviteru, a njegov tim svoju azijsku turneju nastavlja u Singapuru.

Vaya susto! Afortunadamente estoy bien. Gracias por vuestros mensajes / What a shock! Fortunately everything is ok. Thnks 4 your messages

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Čelsi - Španac će morati pod masku (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2017

Kako prenosi "Skaj Sports", trener Čelsija Antonio Konte potvrdio je da će Pedro nakon oporavka morati da nosi zaštitu...Bivši fudbaler Barselone je pod palicom Antonija Konte procvetao, zaigrao je ponovo svoj najbolji fudbal, bio je jedna od ključnih igrača "Plavaca" minule sezone...Na minulom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.