Zidan se oprostio od titule!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan se oprostio od titule!

Francuz svestan da Real Madrid prolazi kroz teške trenutke.

Fudbaleri Real Madrida doživeli su novi, četvrti poraz ove sezone u Ligi Primeri, pa o tituli više ne mogu ni da sanjaju, pošto Barselona sutra može da pobegne na +19, pa se i Zidan i javno praktično oprostio od titule.

"Problem je kada lopta neće da uđe u gol, onda je veoma teško. Nismo zaslužili ovo. Možete neke stvari raditi ispravno ili pogrešno, ali mi smo danas igrali dobro, ali kada nemate >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sreće, onda vam ona okrene leđa. Nismo mogli da izbegnemo i da sačuvamo kontru na kraju i to nas je koštalo svega", rekao je Zidan i dodao:

"Ovo je teška situacija za nas. Psihološki momenat je važna stvar i to nije jednostavno. Moji igrači ne prestaju da trče, da se bore, moja poruka njima je da nastave da se bore, jer u fudbalu imate momente kada vas ništa neće i kada se sve preokrene u vašu korist, ali za to je potreban rad. Izvući ćemo pozitivne strane i borićemo se dalje", istakao je Zidan.

Zidan se potom praktično oprostio od titule, jer Barselona ima 16 bodova više, a sutra će moći da pobegne na 19, doduše onda će imati i meč više.

"Znamo u kakvoj smo situaciji i za šta možemo da se borimo, imamo Kup kralja i Ligu šampiona, što nam ne pada lako, jer nikad nismo bili u ovakvoj poziciji. Ali trudićemo se, borićemo se, opet i opet, sve dok lopta ne počne opet da nas sluša. Dobra stvar u fudbalu je što uvek slede nove utakmice, nova dokazivanja i tome se i okrećemo", zaključio je Zidan.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.