Novi šok! Real OPET izgubio, zvižduci na Santjago Bernabeu!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2018, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi šok! Real OPET izgubio, zvižduci na "Santjago Bernabeu"!

Madriđani doživeli treći poraz na svom terenu!

Fudbaleri Real Madrida izgubili su na svom stadionu od Viljareala rezultatom 0:1 (0:0) u 19. kolu Lige Primere.

Real se ponovo mučio, doduše stvarao je šanse, ali daleko je to opet bilo od one igre iz prošle sezone. Kazna je usledila u 87. minutu, Fornals je doneo prvu pobedu Viljarealu u istoriji na gostovanju Real Madridu.

Zinedin Zidan je opet izveo identični sastav u koji ima najviše poverenja čitave >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezone i zbog čega je poslednjih nedelja na udaru kritičara.

Ipak, Real je dominirao, opet je Ronaldo bio najopasniji, ali ujedno i najveći tragičar, jer je potrošio veliki broj lopti, odnosno imao je preko 10 udaraca prema golu, među kojima je bilo i nekoliko nepotrebnih, na silu.

Upravo je Portugalac propustio najveću šansu u prvom poluvremenu, pošto je sa samo tri metra šutirao nedovoljno precizno, pa je golman Asenho izašao kao pobednik.

U drugom poluvremenu ista slika, Real dominira, šutira, ali nedovoljno opasno. Pokušavao je i Modrić sa distance, Ronaldo je šutirao dva puta direktno u golmana, a potom je i glavom za malo zakasnio da pogodi za vođstvo Reala.

Zinedin Zidan je u 70. minutu napravio dvostruku izmenu, Asensio i Lukas Vaskez su zamenili Iska i Bejla, koji je i posle 330 dana ostao bez gola na "Santjago Bernabeu".

Ipak, umesto gola u mreži Viljareala, usledio je šok na drugoj strani u 87. minutu.

Posle Realovog kornera, usledila je munjevita kontra, Čerišev je prelepo proigrao Unala, koga Navas čita u situaciji jedan na jedan, ali na odbijenu loptu Fornals naleće i lob udarcem pogađa za 0:1.

Do kraja, Viljareal je uspeo da sačuva rezultat i približi se Realu na samo bod zaostatka u borbi za četvrto mesto.

Real sada ima pet bodova manje od Valensije i sedam od Atletiko Madrida, dok Barselona ima +16!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je Real oštećen u ključnom momentu? (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2018

Madriđani grme, ali to im je sada slaba uteha...Fudbaleri Real Madrida su danas doživeli čak četvrti poraz i treći na svom stadionu ove sezone, koliko su imali ukupno za celu prošlu sezonu...Viljareal je slavio rezultatom 1:0, golom Fornalsa u 87. minutu, ali je taj detalj sada u centru pažnje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.