Da li je Real oštećen u ključnom momentu? (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2018, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Real oštećen u ključnom momentu? (foto)

Madriđani grme, ali to im je sada slaba uteha.

Fudbaleri Real Madrida su danas doživeli čak četvrti poraz i treći na svom stadionu ove sezone, koliko su imali ukupno za celu prošlu sezonu.

Viljareal je slavio rezultatom 1:0, golom Fornalsa u 87. minutu, ali je taj detalj sada u centru pažnje zbog sumnjive pozicije.

Kod pasa Čeriševa do Unala koji je prethodio golu, usporeni snimak pokazuje da je napadač Viljareala bio bliži Kejloru Navasu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Madridski mediji su ovo istakli u prvi plan, ali i realnu činjenicu da je Real imao 28 udaraca ka golu, da nije nijedan uspeo da realizuje u pogodak.

Pogledajte pa procenite sami da li je Real oštećen kod gola:

FOTO: Printscreen/Youtube

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zidan se oprostio od titule!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2018

Francuz svestan da Real Madrid prolazi kroz teške trenutke...Fudbaleri Real Madrida doživeli su novi, četvrti poraz ove sezone u Ligi Primeri, pa o tituli više ne mogu ni da sanjaju, pošto Barselona sutra može da pobegne na +19, pa se i Zidan i javno praktično oprostio od titule..."Problem je...

Nastavak na Sportske.net...

Sad je sve jasno, teško Vengeru u nastavku sezone, "Tobdžije" bez bodova na "Vitalitiju"!

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2018, 17:31

Čileanac će u najskorijem roku napustiti "Emirejts", a evo kako Arsenal izgleda bez njega i Mesuta Ozila...Fudbaleri Arsenala doživeli su poraz na gostovanju Bornmutu. Ekipa koja se bori za opstanak slavila je na svom stadionu rezultatom 2:1 (0:0)...U prvom poluvremenu nije bilo preterano dinamično,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.