Talični Kejn prestigao Šeringema

Izvor: B92, 13.Jan.2018, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talični Kejn prestigao Šeringema

Napadač Totenhema Hari Kejn uspeo je da prestigne Tedija Šeringema po broju premijerligaških golova za Totenhem, pogocima protiv Evertona.

Kejn je do 60. minuta dva puta pogađao mrežu "Karamela" čime je ukupno došao do brojke 98, jedan gol više od Šeringema u Premijer ligi.

Zasluge za prvi gol Kejna (drugi na meču za Totenhem) idu Sonu koji je majstorski okrenuo Kenija i šutirao, a Kejn je iz, čini se, ofsajd pozicije samo sproveo loptu do mreže pošto je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već prošla pored Pikforda. Kod drugog je asistirao Dajer.

Kejn je ove sezone dao 28 golova u svim takmičenjima i 20 u Premijer ligi na 22 utakmice.

Njega je pre utakmice podržao menadžer Maurisio Poćetino koji je izrazio nadu da će njegov napadač oboriti i rekord Džimija Grivsa koji je u dresu "Pevaca" dao 266 golova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sir Harry Kane! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jan.2018

Najbolji strelac Totenhema u istoriji Premijer lige..Mnogi će se složiti da Totenhem nikada nije imao boljeg, a Engleska prilično dugo nije mogla da se podiči strelcem takve klase. Fenomenalni Hari Kejn zlatnim se slovima upisao u istorju Pevaca, pošto je sa večerašnja dva pogotka u pobedi nad...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.