ŽREB ZA MASTERS U ŠANGAJU: Ovako izgleda Noletov put do POVRATKA na TRON! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽREB ZA MASTERS U ŠANGAJU: Ovako izgleda Noletov put do POVRATKA na TRON! (FOTO)

Najbolji srpski teniser ima priliku da se vrati na prvo mesto ATP liste.

Čak tri puta Novak Đoković osvajao je Masters u Šangaju, a ukoliko to učini i četvrti put najbolji srpski teniser vratiće se na čelo ATP liste!

Nole je u Kini postavljen za drugog nosioca, u prvom kolu je slobodan, dok će mu u drugom protivnik biti bolji iz duela Žeremi Šardi (Francuska) - Maksimilijan Martere >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (Nemačka).

TOTALNA TRANSFORMACIJA POSLE KARIJERE: Neki su se OPUSTILI i OTROMBOLJILI, a neki su i dalje ŠMEKERČINE! (FOTO)

DOGODILO SE I TO: Srbin OBORIO negativni REKORD! (FOTO)

NASTAO JE HAOS: Nole stigao u Šangaj! A na aerodromu ga je sačekala LUDNICA! (VIDEO+FOTO)

Đokovića u trećem kolu čeka nešto teži posao, mogući rivali su Marko Čekinato iz Italije, Hjeon Čung iz Južne Koreje i još jedan Francuz Žil Simon.

Već od četvrtfinala Novak će imati prvi veliki ispit protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona ili Grka Stefanosa Cicipasa, dok bi u polufinalu mogao da se sastane sa: Nemcem Aleksanderom Zverevim, Marinom Čilićem iz Hrvatske, Britancem Kajlom Edmundom ili Kanađaninom Denisom Šapovalovim.

Poznato je da pre finala Nole ne može da igra sa braniocem titule i prvim kosturašem Švajcarcem Rodžerom Federerom, velikim prijateljem Argentincem Huanom Martinom del Potrom, Austrijancem Dominikom Timom i Japancem Keijem Nišikorijem.

Prošle godine Đoković je zbog povrede lakta propustio turnir u Šangaju, dok će sada pokušati da dođe do 32. Masters titule u karijeri.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŽE OD ČETVRTFINALA: Ovako izgleda Noletov put povratka na prvo mesto!

Izvor: Kurir, 06.Okt.2018

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ima priliku da se vrati na prvo mesto ATP liste.

Nastavak na Kurir...

Novak, Kinezi, srpske zastave i poruka iz Šangaja: Idemo!

Izvor: B92, 06.Okt.2018

Srpski teniser Novak Đoković poslao je jasnu poruku pred početak turnira u Šangaju u koji je stigao u petak popodne...Njega su u Šangaju dočekale srpske zastave i brojni kineski navijači koji su tražili Đokovićev autogram...Srbin će se u Šangaju boriti za korak bliže povratku na prvo mesto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.