Šangaj - Obavljen žreb, ovo je Novakov put do finala (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2018, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šangaj - Obavljen žreb, ovo je Novakov put do finala (foto)

Nadamo se i do nove titule...

Preneli smo ranije danas da je naš najbolji teniser prelepo dočekan u Šangaju od strane brojnih navijača, a pred početak takmičenja obavljen je i žreb, pa je prilika da vidimo kakav put čeka Novaka Đokovića do same završnice ovog turnira.

On će biti slobodan u prvom kolu, a u drugom ga očekuje bolji iz duela Žeremija Šardija i Maksimilijana Marterera.

Potom bi mogao na jednog od dvojice igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji su mu u prvom delu sezone zadali boljne udarce, Hjeona Čunga ili Marka Čekinata. Podsetimo, Čung ga je savladao u Melburnu, a Čekinato na Rolan Garosu, pa bi ovo mogla da bude prilika za revanš bar jednom od njih dvojice.

Ukoliko sve bude prema očekivanjima, Đoković bi u četvrtfinalu mogao na megdan Kevinu Andersonu, rivalu iz finala Vimbldona, ili Grku Stefanosu Cicipasu, koji ga je savladao na ''Rodžers kupu''.

Najzvučnije ime koje bi Novaka moglo da sačeka u polufinalu je Nemac Aleksander Zverev, a u finalu svi očekuju novi okršaj Novaka Đokovića i Rodžera Federera. Ako Nole bude bio uspešniji od Švajcarca na ovom turniru, moći će i da ga pretekne na ATP listi i preuzme drugo mesto, iza vodećeg Nadala koji zbog povrede propušta ovaj turnir.

-

The final draw for the Rolex Shanghai Masters! Check it out 🎾💪 Which match up is your favorite? #RolexShMasters pic.twitter.com/AD2EyEj9gW

— RolexShMasters (@SH_RolexMasters) October 6, 2018
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.