WTA ISTANBUL: Aleksandra Krunić bolja od TROSTRUKE Gren Slem šampionke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2018, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA ISTANBUL: Aleksandra Krunić bolja od TROSTRUKE Gren Slem šampionke (FOTO)

Osigurala plasman među 16 najboljih.

Srpska teniserka, Aleksandra Krunić, nastavila je sa dobrim igrama na turniru u Istanbulu. Posle pobede u dublu najbolje rangirana Srpkinja je bila uspešna i u singlu, a u prvom kolu je savladala 5. nosioca i trostruku Grend Slem šampionku u dulu, Jekaterinu Makarovu, rezultatom 2:1, po setovima 1:6, 6:1, 6:4 nakon jednog časa i 38 minuta igre.

TO MOŽE SAMO ON: Pogledajte kakav je ŠOU napravio Nole u Barseloni i šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je uradio španskim novinarima (VIDEO)

PONOVO JE NOVAKOV TRENER: Nećete VEROVATI kako je Vajda izgledao u najboljim igračkim danima? Frizura – TOTALNI HIT (VIDEO+FOTO)

TEB BNP Paribas Istanbul Cup - 1st Round: Aleksandra Krunic beat Ekaterina Makarova 1-6, 6-1, 6-4

— Live Tennis Results (@live_tennis) April 25, 2018

Krunićeva u prvom setu nije imala rešenje za igru Ruskinje, a nakon propuštene brejk lopte u prvom gemu je potpuno pala i do kraja prvog seta osvojila je samo jedan gem. U nastavku potpuno druga priča, sa pet vezanih gemova Krunićeva je rešila pitanje drugog seta, da bi posle velike borbe u trećem stigla do prve pobede protiv Makarove.

Aleksandra Krunić zadržala 53. mesto na WTA listi https://t.co/lpeCw4BKXq pic.twitter.com/J7kz3jVWgJ

— Beta News Agency (@BetaNewsAgency) April 23, 2018

Ruskinja je propustila četiri brejk lopte u drugom gemu, Srpkinja je svoju prvu priliku pretvorila u brejk i potom propustila pet meč lopti u devetom gemu na servis protivnice. Makarova je ovojila taj gem, ali je Aleksandra svoju šestu priliku za meč realizovala i plasirala se u osminu finala.

Tamo je očekuje duel sa Grkinjom Marijom Sakari od koje je izgubila oba prethodna međusobna duela, u Majamiju 20016. i 2018. godine.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.