Vejinovićev bivši trener: Pojedini igrači Ajaksa ne mogu ni da mu čiste kopačke

Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vejinovićev bivši trener: Pojedini igrači Ajaksa ne mogu ni da mu čiste kopačke

Srpskog igrača veoma cene stručnjaci koji su sarađivali sa njim, najavljuju da bi njegov sledeći korak trebalo da bude dostizanje vrhunskog nivoa u Holandiji

Vezista Vitesea Marko Vejinović je hit Eredivizije sa šest golova u 12 nastupa, a izdanak Ajaksove škole fudbale je ostavio i odličan utisak na holandske trenere koji su u prošlosti sarađivali sa njim.

Gertjan Verbek je trenirao Vejinovića godinu dana u Heraklesu iz Almela, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a veruje da je sledeći korak srpskog igrača dostizanje vrhunskog nivoa u Holandiji.

„Za Marka je veoma bitno da prolazi na ovom nivou, da ima stabilnu godinu. Kada treba da ode? Ako misli da je najbolji u Viteseu, naučen je. Sledeći korak bi trebalo da bude dostizanje apsolutnog vrha u Holandiji, mada nema mnogo timova iznad Vitesea“, rekao je bivši trener Fejenorda.

Vejinović je sedam godina proveo u čuvenoj fudbalskoj školi Ajaksa, a pre toga je igrao za mnogo manje poznatu Zeburgiju, tamo ga je trenirao Majk Kolf, a stručnjak je očekivao da će ga Kopljanici već ovog leta vratiti na Amsterdam Arenu. Stručnjak je pritom dodao da je vezista danske reprezentacije i igrač Ajaksa Niki Zimling za klasu ispod Vejinovića

„On dolazi iz Amsterdama, a ima i iskustvo igranja za druge timove. Letos su doveli Nikija Zimlinga, a po mom mišljenju Zimling Vejinoviću ne može ni da mu čisti kopačku“, rekao je Kolf.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.