VOŠIN KORAK DO SNA Sampa i Partizan pali, sledi češki izazov za Ligu Evrope

Izvor: Blic, 20.Avg.2015, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOŠIN KORAK DO SNA Sampa i Partizan pali, sledi češki izazov za Ligu Evrope

Fudbaleri Vojvodine gostuju Plzenu u četvrtak od 20.50 u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, posle eliminacije italijanske Sampdorije i pobede nad Partizanom u domaćem prvenstvu.

Imaju Novosađani dobru bazu za optimizam, prvo su eliminisali favorizovane Italijane zahvaljujući spektakularnoj pobedi sa 4:0 na gostovanju, nakon čega je šampion Srbije pao na "Karađorđu" sa 3:2.

Preostaje im da dobru formu potvrde u predvorju Evrope, protiv ekipe koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je pretrpela turbulencije i promenu trenera zbog slabijih rezultata.

Trener Zlatomir Zagorčić bio bi zadovoljan i remijem jer će se sve rešavati u Novom Sadu, kapiten Nino Pekarić svestan je izazova i podseća da je Plzen igrao i kvalifikacije za Ligu šampiona,  a za dobru atmosferu u timu zadužena je ekipa "Državnog posla".

"Nadam se da su kladionice dobro potcenile Vošu, jer su kvote takve kao da se sastaju Mančester junajted i Kabel, a niti je Voša Kabel, niti je Plzen Junajted. Nama je bitno da uđemo u grupu, jer će onda do Nove godine biti zanimljivije da radimo 'Državni posao'", poručio je Čvarkov pred put u Češku, gde je napadač Ognjen Ožegović imao poruku za rivale.

"Ako nas potcene, kao što je to uradila Sampdorija u prvoj utakmici, izaći ćemo na teren i pokazaćemo ko smo i šta smo. Mislim da će nam Plzen prići oprezno, zato što znaju da smo izbacili ekipu koja je bolja od njih", rekao je između ostalog Ožegović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.