Izvor: Blic, 14.Maj.2024, 11:24

"DEDA MIŠA NE DA DA UĐEMO U STAN" Nikolina Pišek stigla u Beograd: Nakon dve godine dobila spor protiv svekra, a sada usledila NOVA DRAMA

Nikolina Pišek nedavno je saopštila da je odlukom suda dobila pravo da uđe u stan u Beogradu u kojem je ranije stanovala sa suprugom Vidojem Ristovićem, a oko kojeg se nakom smrti muža sudila sa svekrom Mišom Grofom.
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NIKOLINA I UNUKA SU UVEK DOBRODOŠLE" Miša Grof odgovorio na optužbe da ne da Pišekovoj da uđe u stan: "JEL SE NAJAVILA?

Izvor: Blic, 14.Maj.2024

Nikolina Pišek nedavno je saopštila da je nakon dve godine dobila spor protiv svekra Miše Grofa, a sada je voditeljka objavila fotografiju iz Beograda i saopštila da joj svekar ponovo onemogućio ulazak u stan.

Nastavak na Blic...

(VIDEO) UMETNIČKA DELA IZ 15. I 17. VEKA Ovo je stan u koji Miša Grof navodno ne da Nikolini Pišek da uđe: U njemu antikviteti koji nemaju cenu, samo prvi nivo 230 kvadrata

Izvor: Blic, 14.Maj.2024

Nikolina Pišek, koja je bila na sudu sa svekrom Mišom Grofom, nedavno je istakla da je dobila pravo da uđe u stan u kom je u Beogradu živela sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.