Izvor: Blic, 14.Maj.2024, 11:33

OKLIZNULE SE O "SVOJ ZAKON" Opozicione liste u Beogradu padaju jedna za drugom, ovo su razlozi

Izborne liste opozicije u više beogradskih opština, ali u drugim gradovima, padaju jedna za drugom i to najviše zbog Izmena zakona o jedinstvenom biračkom spisku koje su usvojene prošlog petka upravo na predlog opozicije?! Što je najčudnije, najviše je odbijeno izbornih lista koalicije "Biramo Beograd" koja je insistirala na tim izmenama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta piše u Zakonu zbog kojeg su oborene opozicione liste?

Izvor: Danas, 14.Maj.2024

Liste koalicije Biramo na Vračaru, Novom Beogradu i u Jagodini oborene su zbog navodne neregularnosti, ali u Zakonu o jedinstvenom biračkom spisku piše ipak drugačije.

Nastavak na Danas...

Evo zbog čega su oborene brojne izborne liste opozicije u Beogradu i širom Srbije: Antibojkot opozicija sad preti blokadom izbora, bojkot opozicija seiri

Izvor: Blic, 15.Maj.2024, 05:42

Koaliciji "Biram borbu" i pokretu "Kreni Promeni" odbačene su po četiri izborne liste u Beogradu, zbog čega sad i jedni i drugi prete bojkotom i blokadom izbornog procesa 2. juna. Najnovijim izbornim mukama antibojkot opozicije naslađuju se zagovornici bojkota izbora, jer su liste koalicije "Biram...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.