LE: Može li Vojvodina do novog čuda?

Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Avg.2015, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Može li Vojvodina do novog čuda?

Fudbaleri Vojvodine gostuju u četvrtak Viktoriji Plzenj (20:50h), u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope. Novosađani nikad u svojoj istoriji nisu igrali grupnu fazu takmičenja, a prije dvije sezone ih je na posljednjem stepeniku kvalifikacija u dvomeču zaustavio moldavski Šerif. Viktorija je češki šampion koji je u posljednjih pet sezona dva puta igrao grupnu fazu Lige šampiona, jednom Lige Evrope, gdje je prije dvije sezone stigla do osmine finala, nakon eliminacije iz >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << LŠ. "Spremni smo za ovu veoma važnu utakmicu. Dosadašnjim igrama mislim da smo opravdali očekivanja naše javnosti, ali nije nam plan da sada stanemo. Imamo jedinstvenu priliku da uđemo u grupu u Ligi Evrope i riješeni smo da uložimo maksimum truda i znanja da tako i bude. Čeka nas duel s jakim i kvalitetnim rivalom, ali sam ubjeđen da kvalitet imamo i mi", rekao je trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić. Viktorija je bez pobjede u posljednja četiri meča, pa je uoči duela sa Vojvodinom došlo do smjene trenera. Tim iz Plzenja će u četvrtak predvoditi Karel Krejči. "Dobro je što je ova utakmica došla tako brzo, mrzim da čekam. Momci odavno nisu pobijedili, a odlični su igrači. Očekujem dobru igru u četvrtak, evropski mečevi su uživanje za svakog igrača. Vojvodina je u pobjedničkoj seriji, puna samopouzdanja. To je tim koji se oslanja na kvalitet u napadu", rekao je Krejči koji je najavio da neće mnogo mijenjati sistem koji je postavio njegov prethodnih Pavel Vrba. Liga Evrope, plej-of: 18:00 Astra – AZ Alkmar 18:00 Dinamo Minsk – Salcburg 18:00 Gabala – Panatinaikos 19:00 Ajaks – Jablonec 19:00 Krasnodar – HJK Helsinki 19:00 Liberec – Hajduk Split 19:00 Molde – Standard Lijež 19:00 PAOK – Brendbi 19:00 Sparta Prag – Tun 19:00 Zarja – Legija 19:30 Milsami – Sent Etjen 20:00 Atromitos – Fenerbahče 20:00 Rabotnički – Rubin 20:00 Steaua – Rozenborg 20:00 Jang Bojs – Karabag 20:15 Žilina – Atletik Bilbao 20:30 Altah – Belenenseš 20:30 Bordo – Kajrat 20:30 Od Grenland – Borusija D. 20:50 Viktorija – Vojvodina 21:00 Leh – Videoton 21:00 Sautempton – Mitlijand (B92, foto: YAYimages)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Česi strahuju od 'sedmice' i Vošine kontre

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2015

Češki mediji koji su se bavili analizom igre fudbalskog kluba Vojvodina uoči duela sa Viktorijom Plzenj zaključili su da postoje tri bitne stvari koje crveno-bele čine opasnim rivalom...Fudbaleri Vojvodine večeras igraju prvu utakmicu plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Viktorije u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.