Uživo: Šljaka oduvana u Rimu, teren kao beton, Đoković - Nišikori 2:0

Izvor: Blic, 15.Maj.2015, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Šljaka oduvana u Rimu, teren kao beton, Đoković - Nišikori 2:0

Novak Đoković igra protiv Japanca Keija Nišikorija četvrtfinale mastersa u Rimu, a zbivanja sa ovog meča možete uživo da pratite uz Blicsport.rs.

Na putu ka odbrani rimskog trona, najboljeg tenisera čeka rival protiv kog vodi sa "samo" 3:2 u pobedama u međusobnim duelima. Poslednja dva, u Parizu i Londonu 2014, Novak je dobio, baš kao i jedini dosadašnji meč na šljaci - na Rolan Garosu 2010. bilo je 6:1, 6:4, 6:4.

Ko pobedi u ovom duelu, igraće protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Davida Ferera, koji je u tri seta nadigrao Davida Gofana.

U drugom polufinalnom paru, za sada je takođe poznat jedan učesnik: Rodžer Federer je prebrodio četvrtfinale savladavši Tomaša Berdiha, a još se sastaju i Rafael Nadal - Stanislas Vavrinka.

Vremenski uslovi u večnom gradu uticali su na stanje terena, jer je vetar oduvao mnogo šljake. Podloga izgleda kao tvrda i više liči na beton, pa Novak i Kei moraju da vode računa prilikom proklizavanja, na šta ih je upozorio sudija Mohamed Lajani uoči početka meča.

Đoković je to odmah osetio i rekao arbitru da je klizanje gotovo nemoguće, ali ga to nije omelo da tri puta fantastično odservira i ispusti samo poen za 1:0. Borba se odmah rasplamsala u drugom gemu, odigrali su jedan sjajan poen uz fantastičnu razmenu i Novak je teranjem rivala od osnovne linije, uz dobar volej na mrežu iskoristio prvu brejk loptu za 2:0.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Borba za rimsko finale, Đoković - Ferer

Izvor: Blic, 16.Maj.2015, 14:04

Novak Đoković nešto posle 14 časova igra protiv Davida Ferera polufinale mastersa u Rimu, a zbivanja sa tog meča možete da pratite uživo uz Blicsport.rs...Đoković je, podsetimo, do sada 19 puta igrao protiv Ferera, vodi sa ubedljivih 14:5 u pobedama, uključujući i osam uzastopnih, zaključno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.