Uživo: Šljaka oduvana u Rimu, teren kao beton, Đoković - Nišikori 1:0

Izvor: Blic, 15.Maj.2015, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Šljaka oduvana u Rimu, teren kao beton, Đoković - Nišikori 1:0

Novak Đoković igra protiv Japanca Keija Nišikorija četvrtfinale mastersa u Rimu, a zbivanja sa ovog meča možete uživo da pratite uz Blicsport.rs.

Na putu ka odbrani rimskog trona, najboljeg tenisera čeka rival protiv kog vodi sa "samo" 3:2 u pobedama u međusobnim duelima. Poslednja dva, u Parizu i Londonu 2014, Novak je dobio, baš kao i jedini dosadašnji meč na šljaci - na Rolan Garosu 2010. bilo je 6:1, 6:4, 6:4.

Ko pobedi u ovom duelu, igraće protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Davida Ferera, koji je u tri seta nadigrao Davida Gofana.

U drugom polufinalnom paru, za sada je takođe poznat jedan učesnik: Rodžer Federer je prebrodio četvrtfinale savladavši Tomaša Berdiha, a još se sastaju i Rafael Nadal - Stanislas Vavrinka.

Vremenski uslovi u večnom gradu uticali su na stanje terena, jer je vetar oduvao mnogo šljake. Podloga izgleda kao tvrda i više liči na beton, pa Novak i Kei moraju da vode računa prilikom proklizavanja, na šta ih je upozorio sudija Mohamed Lajani uoči početka meča.

Đoković je to odmah osetio, ali ga nije omelo da tri puta fantastično odservira za 1:0.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Šljaka oduvana u Rimu, teren kao beton, Đoković - Nišikori 2:0

Izvor: Blic, 15.Maj.2015

Novak Đoković igra protiv Japanca Keija Nišikorija četvrtfinale mastersa u Rimu, a zbivanja sa ovog meča možete uživo da pratite uz Blicsport.rs...Na putu ka odbrani rimskog trona, najboljeg tenisera čeka rival protiv kog vodi sa "samo" 3:2 u pobedama u međusobnim duelima. Poslednja dva, u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.