US Open: Novak u finalu!

Izvor: S media, 12.Sep.2010, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open: Novak u finalu!

Novak Đoković boriće se protiv Rafaela Nadala za titulu šampiona na US Openu, pošto je u polufinalu, posle velike borbe u pet setova savladao Rodžera Federera - 5:7, 6:1, 5:7, 6:2, 7:5.

- Samo sam zatvarao oči i udarao što sam jače mogao - rekao je Đoković posle meča u kome je izborio svoje drugo finale US Opena, treće GS finale u karijeri.

Gotovo četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sata uživali su ljubitelji tenisa u okršaju drugog i trećeg nosioca, drugog i trećeg igrača sveta.

Švajcarac je, očekivano, imao bolji servis, odservirao 12 asova, nasparam Đokovićeva četiri.

S druge strane, iznenađuje veliki broj neiznuđenih grešaka Federera, čak 66 ili gotovo dvostruko više od Navakovih 36.

Imao je Fedeks i dve meč lopte u desetom gemu odlučujućeg seta ali Novak je bio najbolji upravo u tim presudnim trenucima i sigurnom igrom preokrenuo rezultat u gemu. U narednom, na servis Švajcarca, čekao je i dočekao priliku za brejk. I iskoristio je. I plasirao se u finale.

A finale, u kome prvi put posle sedam godina neće biti Rodžera Federera, na programu je u nedelju od 22 po našem vremenu. Protivnik je svetski broj jedan, Rafael Nadal, koji je do završnice stigao pobedivši Mihaela Južnog.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković finale,   US Open,   Rafael Nadal

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Njujork video srpskog diva! Novak u finalu!

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2010

Fantastičan meč u pet setova, Novak Đoković spasao dve meč lopte i slavio sa 3:2 (5:7, 6:1, 5:7, 6:2, 7:5). Sigurno duel koji će obeležiti sezonu i jedna od najvećih pobeda Novaka Đokovića. Skinuo prokletstvo Federera i igraće svoje drugo finale na US Openu.

Nastavak na Sportske.net...

US Open: Novak Đoković u finalu!

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 12.Sep.2010

Novak Đoković boriće se protiv Rafaela Nadala za titulu šampiona na US Openu, pošto je u polufinalu, poslije velike borbe u pet setova savladao Rodžera Federera - 5:7, 6:1, 5:7, 6:2, 7:5. .- Samo sam zatvarao oči i udarao što sam jače mogao - rekao je Đoković posle meča u kome je izborio...

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.