Izvor: Nezavisne Novine, 02.Feb.2022, 18:53

Tužilaštvo potvrdilo: Đoković koristio validne PCR testove za ulazak u Australiju

BEOGRAD - ​Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, odbacilo je krivičnu prijavu potpisnika "Budimir Grom" u kojoj se navodi da su nepoznata lica sačinila falsifikovanu ispravu – PCR potvrde, koje je kasnije upotrebio Novak Ðoković za izuzeće od vakcinacije pri ulasku u Australiju, kao i prilikom izjavljivanja žalbe na odluku o ukidanju vize.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Tužilaštvo utvrdilo: Đokovićevi PCR testovi validni, nisu falsifikovani

Izvor: Danas, 02.Feb.2022

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je, postupajući po krivičnoj prijavi, utvrdilo da je teniser Novak Đoković više puta testiran na koronavirus i da su i potvrde o rezultatu testiranja 16. decembra i 22. decembra 2021. validne.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.