Toni Kros dao zanimljivu izjavu nakon pobede, nadležni u Primeri bi trebalo da razmisle o ovome (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Kros dao zanimljivu izjavu nakon pobede, nadležni u Primeri bi trebalo da razmisle o ovome (foto)

Real Madrid je novu sezonu u La ligi započeo pobedom protiv Hetafea, a jedan od najboljih igrača na terenu je bio Toni Kros.

Svi su želeli da vide kako će Real započeti novu sezonu. Nakon poraza u Uefa Superkupu od Atletiko Madrida, Real je novu sezonu u La ligi započeo trijumfalno, rutinskom pobedom protiv Hetafea od 2:0 na svom "Santijago Bernabeu".

Ceo svet je gledao kako će Real igrati bez glavne zvezde, ali navijači očigledno nisu hteli da dođu na stadion, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa je on bio jedva ispunjen do pola.

Toni Kros je bio jedan od najboljih igrača na utakmici protiv Hetafea. Nemac je odigrao svih 90 minuta, a nakon pobede izašla je jedna vrlo čudna njegova slika, gde se vidi da je Nemac umoran nakon utakmice, na šta je on odgovorio:





"Srećniji sam nego što se to čini, ali obično spavam u ovo vreme."

Kros je ovom izjavom aludirao na kasno odigranu utakmicu koja je počela u 22:15 po našem vremenu, a završila se koji minut nakon ponoći, definitivno kasno.

-

I am happier then it seems, but usually I am asleep at this time. pic.twitter.com/MWy9W9URry

— Toni Kroos (@ToniKroos) August 19, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.