Katastrofa Junajteda u Brajtonu! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katastrofa Junajteda u Brajtonu! (video)

Ekipa Krisa Hjutona ima veliku prednost nakon 45 minuta igre.

Brajton je na svom "Ejmeksu" dočekao Mančester junajted, a za samo 120 sekundi igre došli su do prednosti od dva gola.

Najpre je u 25. minutu, Soli Marč pronašao Mareja u kaznenom prostoru Junajteda, a iskusni napadač je majstorski odreagovao i savladao De Heu za 1:0.

Samo dva minuta kasnije, gužva u kaznenom prostoru Mančestera nakon kornera, lopta dolazi do Dafija, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << matira De Heu iz izgledne pozicije za 2:0.

Svemu tome prethodio je veliki promašaj Romelua Lukakua, koji je po nepisanom fudbalskom pravilu momentalno kažnjen.

Ipak, Belgijanac se iskupio, igrao se 34. minut, kada se lopta nakon udarca Šoa odbila do Lukakua, bio je sam pred golom Metija Rajana i lako ga je matirao glavom za 2:1.

Nije dugo trajala radost "Đavola", igrao se 43. minut kada je Erik Baji oborio Grosa u svom kaznenom prostoru, Nemac je preuzeo odgovornost i sa bele tačke matirao De Heu.

Sa 3:1 u korist Brajtona se otišlo na odmor, videćemo da li Junajted može do bodova na ovom susretu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Očajni Junajted poražen u Brajtonu! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2018

Puleni Žosea Murinja odigrali su katastrofalan meč na jugu Engleske, u okviru drugog kola Premijer lige...Brajton je na svom stadionu apsolutno nadigrao Mančester junajted, te je zasluženo slavio sa ubedljivih 3:2 (3:1)...Igrao se deseti minut, kada je Junajted imao veliku priliku, Lukaku je bio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.