Očajni Junajted poražen u Brajtonu! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2018, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očajni Junajted poražen u Brajtonu! (video)

Puleni Žosea Murinja odigrali su katastrofalan meč na jugu Engleske, u okviru drugog kola Premijer lige.

Brajton je na svom stadionu apsolutno nadigrao Mančester junajted, te je zasluženo slavio sa ubedljivih 3:2 (3:1).

Igrao se deseti minut, kada je Junajted imao veliku priliku, Lukaku je bio u dobroj poziciji pred golom Brajtona, ali je uspeo da promaši čitav okvir gola sa desetak metara.

Peh je doživeo domaćin samo par minuta kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << štoper Luis Dank je morao van terena zbog povrede, zamenio ga je iskusni novajlija Lion Balogun.

Ipak, to nije usporilo Brajton ni u kom smislu, igrao se 25. minut kada je nakon lepe akcije po levoj strani Marč pronašao Mareja u kaznenom prostoru Junajted, a iskusni napadač je "šmekerski" zahvatio loptu i prevario Davida De Heuu za 1:0.

Nije se Junajted ni opasuljio od prvog gola, Brajton je postigao i drugi gol.

Samo dva minuta nakon gola Mareja, nakon kornera i gužve u kaznenom prostru gostiju Šejn Dafi iz izgledne pozicije matira De Heu za 2:0.

Gosti su bili šokirani, ali su uspeli da se trgnu. Igrao se 34. minut, kada je nakon slabog udarca Šoa lopta došla do Lukakua, koji je sa par metara lako matirao Metija Rajana za 2:1.

Činilo se da bi Junajted mogao da se vrati u potpunosti u meč, ali nije dugo tako bilo.

Igrao se 43. minut, kada je Baji srušio Paskala Grosa u svom kaznenom prostoru, Nemac je preuzeo odgovornost i savladao De Heu za 3:1.

Golove iz prvog poluvremena pogledajte OVDE.

Foto: Beta/AP Photo/Alastair Grant

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a već na startu nastavka Murinjo je napravio dve izmene, Džesi Lingard je zamenio Andreasa Pereiru, dok je Rašford ušao na teren umesto Mate.

Te dve izmene nisu ništa donele "Đavolima", pa je Murinjo već u 60. minutu na teren poslao i Maruana Felainija.

Nije ni sa Felainijem Junajted delovao mnogo bolje, prvu šansu uprkos velikoj dominaciji u posedu stvorili su tek nakon pola sata igre u nastavku, kada je Pol Pogba oprobao udarac sa 20ak metara, ali je Meti Rajan bio na visini zadatka.

Junajted dolazi do velike prilike u sudijskoj nadoknadi, Felaini je oboren u kaznenom prostoru Brajtona, sudija Frend je pokazao na kreč, a precizan izvođan najstrože kazne bio je Pol Pogba.

Ipak, bilo je kasno za Junajted, Brajton je slavio sa 3:2, ali navijače "Crvenih Đavola" definitivno više od samog rezultat brine veoma neubedljiva igra Murinjovih pulena, koji su postigli dva gola, ali su jedva stvorili koju priliku, dok su u odbrani bili katastrofalni, pa je De Hea primio tri gola iz tri jedina šuta Brajtona u okvir.

Brajton: Rajan, Montoja, Dafi, Dank (Balogun), Bong, Noker, Stivens, Preper, Marč, Gros (Kajal), Marej (Lokadija)

Mančester junajted: De Hea, Jang, Baji, Lindelof, Šo, Fred, A. Pereira (Lingard), Pogba, Mata (Rašford), Lukaku, Marsijal (Felaini)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.