Inter već u minusu, razočaravajući početak sezone! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2018, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter već u minusu, razočaravajući početak sezone! (video)

Mnogo se očekuje od Intera ove sezone, ali ako se po jutru dan poznaje...

Uz Juventus, Inter je ovog leta bio u centru pažnje tokom prelaznog roka u Italiji, tim je značajno pojačan, ali im to na startu sezone nije vredelo.

Poraženi su večeras na gostovanju Sasuolu, doduše bez Naingolana, domaćin je slavio sa 1:0, pa Inter već posle prvog kola ima tri boda manje od Juventusa i Rome koja je ranije danas slavila u Torinu.

Ključni detalj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dogodio se u 27. minutu, kada je Miranda oborio Di Frančeska u svom kaznenom prostoru, skrivio penal, a u gol ga je pretvorio Domeniko Berardi - 1:0.

Očekivala se reakcija gostiju, ali Inter je bio potpuno bezopasan do kraja prvog poluvremena, pa je već od 46. minuta Spaleti na teren poslao Ivana Perišića umesto Dalbera.

Ipak, nije se mnogo toga promenilo ni u nastavku. U 65. minutu odličan centaršut Lirole za Boatenga koji iz prve šutira, ali zamalo pored Handanovićevog gola.

Minut kasnije, Inter konačno preti, Ivan Perišić je uputio centaršut sa desne strane za Ikardija, ali on nije uspeo da loptu prosledi u mrežu. Žalio se i da je povučen, ali se sudija nije oglasio.

Nova prilika da Sasuolo potvrdi trijumf viđena je u 78. minutu, ali Handanović spasava mrežu posle novog pokušaja Boatenga.

Pokušavao je Inter da izvrši pritisak u finišu, da bar dođe do boda, ali nisu pomogli ni ulasci Keite i Karamoa umesto Lautara Martineza i Brozovića. Sasuolo je zadržao vođstvo i upisao veliku pobedu na startu sezone.

Kad su u pitanju ostali večerašnji mečevi prvog kola Serije A, Parma je na svom povratničkom debiju u Seriji A dočekala Udineze i osvojila bod - bilo je 2:2.

Domaćin je poveo u 43. minutu golom Inglezea, da bi Barila u 59. duplirao prednost i činilo se tada da Parma grabi ka pobedi na startu sezone. Ali, potom gosti preuzimaju kontrolu i za samo nekoliko minuta stižu do izjadnečenja. De Pol je u 65. minutu realizovao penal za Udineze, a u 69. je Fofana postavio konačnih 2:2.

SPAL je bez Vanje Milinković-Savića na golu kao gost savladao Bolonju sa 1:0, a gol odluke postigao je Kurtić u 71. minutu. Dva minuta pre toga, u igru je ušao bivši vezista Partizana Everton Luiz.

Najubedljiviji od domaćih ekipa danas je bio Empoli, koji je pred svojim navijačima savladao ekipu Kaljarija sa 2:0. Rade Krunić je doveo domaće u vođstvo u 14. minutu, a konačnih 2:0 postavio je Kaputo početkom drugog poluvremena.

Rezultati:

Sasuolo - Inter 1:0

Parma - Udineze 2:2

Empoli - Kaljari 2:0

Bolonja - SPAL 0:1

Ranije danas: Torino - Roma 0:1.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Inter odmah izgubio, gol Krunića

Izvor: N1 televizija, 19.Avg.2018

Veliki trijumf Sasuolu doneo je Domeniko Berardi u 27. minutu iz penala...Finale!!!! #SassuoloInter 1-0!!!..Inizia nel migliore dei modi la stagione dei neroverdi!..Decisiva la rete di Domenico #Berardi nel primo tempo ⚽️#ForzaSasolpic.twitter.com/VnaxodJx5X..Fudbaleri Sasuola napravili su veliko...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.