Sve je lakše sa Ibrom, Milan slavio na Sardiniji! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2020, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je lakše sa Ibrom, Milan slavio na Sardiniji! (video)

"Rosoneri" prekinuli seriju od tri meča bez trijumfa.

Fudbaleri Milana slavili su u 19. kolu Serije A na Sardiniji protiv najprijatnijeg iznenađenja ove sezone, ekipe Kaljarija.

Ekipa Stefana Piolija, predvođena povratnikom Zlatanom Ibrahimovićem na terenu, slavila je sa 0:2 (0:0).

Pretio je Milan u prvom poluvremenu, ali je Olsen zaustavio pokušaje Ernandeza i Ibre, da bi u 31. minutu Romanjoli poslao loptu pored gola rivala.

Na drugoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << strani je potom pripretio odlični Nandez, ali je Donaruma bio siguran.

Bez golova se otišlo na odmor, da bi "Rosoneri" poveli već u prvom minutu nastavka, Leao je uz malo sreće prevario Olsena za 1:0.

Nekih 18 minuta kasnije, Ibra stupa na scenu, pas Ernandeza sa leve strane, iskusni napadač levom nogom iz prve šutira i matira protivničkog čuvara mreže za 2:0. Bio je to njegov prvi gol u dresu "Rosonera" posle sedam i po godina.

Postigao je Ibra još jedan pogodak u 82. minutu, ali je on poništen zbog ofsajda.

Do kraja nije bilo promene rezultata, pobeda Milana, koji je sada osmi sa 25 bodova, četiri manje od današnjeg rivala, koji ostaje šesti.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibra pogodio, Milan slavio na nezgodnom gostovanju

Izvor: B92, 11.Jan.2020

Fudbaleri Milana savladali su kao gosti ekipu Kaljarija sa 2:0, u prvom meču 19. kola Serije A...Rosoneri, koji ove sezone pružaju razočaravajuće partije, konačno su odigrali kvalitetnu utakmicu...Doduše, domaći, nakon fenomenalnog starta prvenstva, vezali su četiri uzastopna poraza i sve su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.