Skromni učinci Zagorca i Marjanovića, dobra partija Nemanje Bjelice

Izvor: RTS, 05.Okt.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skromni učinci Zagorca i Marjanovića, dobra partija Nemanje Bjelice

U nastavku pripremnih NBA utakmica, trojica srpskih košarkaša na parketima. Nekadašnji kapiten Mege Rade Zagorac imao je skroman učinak u pobedi Memfisa nad Filadelfijom 110:89, a Boban Marjanović je bio solidan u porazu Detroita od Šarlota. Nemanja Bjelica ubacio 11 poena za Minesotu. Nikola Jokić duel Denvera i Los Anđeles Lejkersa proveo na klupi.
Dobrom igrom Memfis je odneo pobedu na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gostovanju u Filadelfiji, a Rade Zagorac je postigao svoj prvi pogodak iz igre u NBA ligi. Nekadašnji kapiten Mege je odigrao poslednjih desetak minuta utakmice i uz prvi pogodak imao i dva skoka, tri asistencije, jednu ukradenu loptu i jednu blokadu.

I u duelu Detroita i Šarlota slavila je gostujuća ekipa sa 108:106, a Boban Marjanović je dobio 12 minuta da pokaže u kakvoj je formi. Zabeležio je pet poena i sedam skokova, uz šut 1/1 iz igre i 3/6 sa linije za slobodna bacanja.
Iako treneri ove pripremne utakmice koriste da u igri provere što veći broj igrača, dešava se i da povremeno na klupi neočekivano zadrže igrače standardnih postava.
To se upravo dogodilo u duelu Denvera i Los Anđeles Lejkersa jer su odlukom trenera Majka Melouna na klupi ostali Nikola Jokić, Pol Milsap, Geri Heris i Vilson Čendler., dok je Nemanja Bjelica dao veliki doprinos pobedi Minesote nad prvakom Golden Stejtom 111:97.
Na kineskoj turneji, košarkaši Minesote savladali su Golden Stejt sa 111:97.
Nemanja Bjelica je pružio dobru partiju, ubacio je 11 poena, uz četiri skoka i dve asistencije za 20 minuta.

Rezultati sinoćnih utakmica:
Filadelfija - Memfis 89:110
Klivlend - Atlanta 93:109
Detroit - Šarlot 106:108
Milvoki - Indijana 86:104
Dalas - Čikago 118:71
Juta - Makabi Haifa 117:78
LA Lejkers - Denver 104:122
Minesota - Golden Stejt 111:97.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.