Skandal - Prvotimac PSŽ-a osuđen na zatvorsku kaznu!

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2016, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal - Prvotimac PSŽ-a osuđen na zatvorsku kaznu!

Fudbaler Pari Sen Žermena navodno je u maju napao uniformisano lice u jednom noćnom klubu, a prvostepenom odlukom osuđen je na zatvorsku kaznu.

Desni bek PSŽ-a i reprezentativac Obale Slonovače Serž Orije mogao bi da završi iza rešetaka!

On je naime krivično gonjen jer je u maju tekuće godine, u jednom noćnom klubu, vređao i na kraju udario jednog policajca.

Sada je dobio i presudu, kažnjen je sa nešto više od dve hiljade evra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i dva meseca zatvora!


Ipak, on je momentalno uložio žalbu na tu presudu što znači da će odložiti odlazak u zatvor sve dok ne bude izrečena drugostepena odluka.

Orije je neko koga smo navikli da gledamo u nevoljama. Sećamo se situacije sa bivšim trenerom "Svetaca" Loranom Blanom, kada ga je defanzivac pogrdno nazvao homoseksualcem, a početkom godine je dobio i tri meseca suspenzije zbog vožnje bez dozvole.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PROBLEM ZA PSŽ: Nestašni dečko slavnog kluba osuđen na zatvor (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2016

Serž Orije, desni bek ekipe sa “Parka prinčeva”, osuđen je na dva meseca zatvora, preneli su danas francuski mediji.. Orije je u maju ove godine prvo verbalno, a potom i fizički napao jednog policajca, zbog čega je kažnjen sa dva meseca zatvora i 2100 evra.. Kako je istog momenta uložio kaznu,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.