Simonović: Skraćena rotacija i umor su razlozi našeg poraza

Izvor: Blic, 15.Nov.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonović: Skraćena rotacija i umor su razlozi našeg poraza

Zvezdin košarkaš Marko Simonović istakao je da crveno-beli nisu potcenili Igokeu koja ih je u hali Pionir savladala sa 81:87 u 10. kolu ABA lige.

"Samo smo dobro otvorili meč i igrali dobro u prvom poluvremenu. Kasnije smo stali, oni su nastavili da igraju, ubacili su teške šuteve i zasluženo pobedili. Skraćena rotacija i umor su razlozi poraza, ekipa je mlada, raste i spremna za dokazivanje. Idemo dalje da radimo", rekao je Simonović.

On je na ovom meču postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 17 poena, sve u prvom poluvremenu, a istakao je da njegovi saigrači nisu potecnili Igokeu, te da to svakako nije razlog poraza.

"Nije bilo potcenjivanja, sve su to dobri momci", rekao je Zvezdin reprezentativac.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.