Немачки фудбалски тренер Ханси Флик одбио да преузме Челси

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Maj.2024, 12:06

Немачки фудбалски тренер Ханси Флик одбио да преузме Челси

Немачки фудбалски стручњак Ханси Флик одбио је понуду да преузме Челси, јер очекује да постане тренер Барселоне, преноси Мундо депортиво. Фото: Танјуг/Bradley Collyer/PA via AP Челси је синоћ одлучио да смени менаџера Маурисија Покетина. Лондонски клуб је у потрази за новим менаџером, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а наводно је прва жеља био Флик.
Он је тренутно без ангажмана, а некада је тренирао Хофенхајм, Бајерн и репрезентацију Немачке. Мундо депортиво наводи да је Флик одбио понуду руководства Челсија, пошто немачки стручњак очекује понуду Барселоне. Он очекује да председник Барселоне Ђоан Лапорта смени са места тренера каталонског клуба Ћавија Ернандеза.
Лапорта би у понедељак требало да одржи састанак са Ћавијем на коме ће бити одлучено ко ће у наредној сезони водити Барселону. Шпански медији тврде да ће у случају да Ћави добије отказ, Флик највероватније бити нови тренер каталонског клуба.
Pep Gvardiola proglašen za menadžera sezone u Premijer ligi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Немачки фудбалски тренер Ханси Флик одбио да преузме Челси се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.