Izvor: Luftika.rs, 22.Maj.2024, 11:59

Pun Mesec u Strelcu zasijaće 23. maja i za 2 znaka osvetleti put ka sreći u uspehu

Pun Mesec u znaku slobodnog i vatrenog Strelca zasijaće 23. maja. U skladu sa prirodom znaku u kojem će se naći, donosi puno avantura i podstiče sve da prošire vidike i traže sunce posle kiše.
Period pre nama biće vrlo povoljan bez obzira na mesec u kojem ste rođeni, ali će za dva znaka ovo biti najvažniji lunarni trenutak u 2024. godini.
Horoskop će za vreme ovog punog Meseca posebno biti povoljan za dva znaka Zodijaka – Bika i Strelca!
Pun Mesec ovog maja dolazi u trenutku kada Sunce ulazi u znak Blizanaca, a poklapa se se još jednim kosmičkim događajem – godišnjom konjukcijom Jupitera i Venere. Ove dve planete se smatraju blagotvornim, jer imaju tendenciju da donose pozitivnost i blagoslov svemu što...
Pogledaj vesti o: Horoskop za maj

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.